Exclusief voor abonnees: kijk om 15:00 uur naar FC Groningen O21 - SC Heerenveen O21 | livestream voetbal

De kraker tussen de twee noordelijke jong-ploegen kijk je hier om 15:00 uur live.

Dinsdagmiddag staat de derby van het Noorden op het programma. De kraker tussen de twee noordelijke jong-ploegen kijk je hier om 15:00 uur live.

SC Heerenveen O21 dit seizoen

Het wil nog niet echt vlotten dit seizoen voor de onder de 21 ploeg van SC Heerenveen. De Friezen staan op de laatste plaats en hebben na 10 gespeelde wedstrijd nog maar twee keer gewonnen. Wel is er al eerder gewonnen van de tegenstander van vandaag (4-2 van FC Groningen en 3-2 van NAC Breda). De winstpartij tegen de Groningers zal ze nog helder bijstaan. Gaat het vanmiddag weer lukken?

FC Groningen O21 dit seizoen

Hoe anders schijnt het licht in Groningen. Na tien gespeelde wedstrijden staan de Groningers op de tweede plek. Opmerkelijk detail: vijf keer werd er maar met 2-1 gewonnen (van NEC, Almere City, Feyenoord, FC Twente/Heracles en van ADO. NAC werd met 2-0 verslagen en Almere City werd nogmaals met 3-0 verslagen). Er werd drie keer verloren (4-2 van SC Heerenveen, 2-1 van NAC en 4-2 van ADO).

De ploegen treffen elkaar twee keer in de eerste seizoenshelft.

Blijven de punten in Groningen of weet Heerenveen weer te winnen? Premium-abonnees kunnen deze wedstrijd om 15:00 uur live zien. Sluit hier een premium abonnement af.

Nieuws

Meest gelezen