Duitse international Goretzka verlengt contract Bayern München

Duitse international Goretzka verlengt contract Bayern München ANP

De Duitse international Leon Goretzka heeft zijn contract bij Bayern München met vier jaar verlengd. De 26-jarige middenvelder ligt nu tot de zomer van 2026 vast bij de 'Rekordmeister'. Bayern nam Goretzka in 2018 transfervrij over van Schalke 04.

"De afgelopen drie jaar hebben we alles gewonnen wat er te winnen viel", zegt Goretzka. "Maar nog mooier dan het winnen van titels is het herhalen van successen en bevestigen dat je de beste bent. We willen hierop verder bouwen in de komende jaren."

Goretzka werd met Bayern München de afgelopen drie seizoenen steeds landskampioen. Vorig jaar won hij met de Duitse club de Champions League, de Europese Supercup en het WK voor clubs. De middenvelder speelde tot nu toe 118 wedstrijden voor Bayern, waarin hij 25 doelpunten maakte.

Onlangs verlengde ook Joshua Kimmich al zijn contract bij Bayern München, tot medio 2025. "We zijn heel blij dat met Joshua en Leon het hart van onze ploeg de komende jaren blijft", aldus technisch directeur Hasan Salihamidzic.

Nieuws

Meest gelezen