Douglas op proef in Duitsland na kort verblijf bij Eagles

Douglas op proef in Duitsland na kort verblijf bij Eagles ANP

Douglas is na een kort verblijf bij Go Ahead Eagles nu op proef bij een Duitse club uit de tweede Bundesliga. Dat bekende trainer Kees van Wonderen. Om welke club het gaat werd niet losgelaten.

De 32-jarige Douglas dook onlangs op bij Go Ahead, waar hij zei zijn voetballoopbaan weer nieuw leven in te willen blazen. Hij trainde mee in Deventer om fitter te worden en om de club te overtuigen van zijn kwaliteiten.

"Het was bedoeld om een beeld van hem te hebben. En het was best een behoorlijk niveau", aldus Van Wonderen. "Maar de financiële ruimte is heel beperkt bij Go Ahead. Zeker als je kijkt naar wat hij gewend is; hij heeft in Rusland en Portugal gespeeld en heeft de toptijd van FC Twente meegemaakt. Er zou iets kleins mogelijk zijn, maar dan moet zich verder niets aandienen."

Mocht hij er met de club uit Duitsland niet uitkomen, dan staat de deur in Deventer nog altijd open. Van Wonderen: "Hij blijft van harte welkom bij Go Ahead. Ik heb ook tegen hem gezegd dat hij altijd mee kan trainen en bij de groep aan kan sluiten."

Nieuws

menu