Doelman Onana aast zondag met Ajax op revanche

Doelman Onana aast zondag met Ajax op revanche ANP

Doelman Andre Onana beseft dat Ajax zondag in de thuiswedstrijd tegen het nog ongeslagen sc Heerenveen iets goed heeft te maken. De Amsterdamse ploeg verloor bijna twee weken geleden pijnlijk bij FC Groningen (1-0). Mede daardoor staat Ajax momenteel op de vijfde plaats, met een punt minder dan de verrassende nummer 3 uit Friesland. "We moeten geconcentreerder zijn achterin en meer intensiteit in de wedstrijd leggen. Dan weet ik zeker dat het beter zal gaan", blikt Onana hoopvol vooruit.

Het moet ook beter, benadrukt de Kameroener. "Dat hoef je deze groep niet uit te leggen. Ik sta elke dag met ze op het trainingsveld. De wil is enorm. Ik denk dat we dit seizoen hebben laten zien dat we nog steeds een sterk team zijn."

Onana weet maar al te goed wat hem na zondag te wachten staat. "Ik kijk uit naar het duel met Heerenveen, maar ook zeker naar Ajax - Liverpool", doelde hij op de eerste groepswedstrijd in de Champions League, woensdag in de Johan Cruijff ArenA. "Dat zijn de wedstrijden waarvoor we zo hard trainen. Prachtige uitdagingen. Ik heb zin om te laten zien aan dit soort teams en de rest van de wereld wat voor goede spelers wij weer hebben."

Nieuws

menu