Discussie over besluit Buma en supporters, Cambuur na verlies bij AZ toch met goede moed naar duel met Go Ahead Eagles | podcast 't Hertenkamp

Illustratie LC

Illustratie LC

Een week vol discussie over supporters, een week met weer een nederlaag en toch ook een week met perspectief. Hoe dat allemaal zit, bespreken journalist Gerard Bos en oud-speler en kenner René van der Weij deze week in Cambuurpodcast ‘t Hertenkamp.

Het besluit van burgemeester Buma afgelopen week om geen uitsupporters meer toe te staan bij duels van Cambuur leidde binnen en buiten de club en in de gehele voetballerij tot onbegrip en her en der ook onvrede. Maar zit er misschien toch wat in? Of is het een verkeerde oplossing voor een wel degelijk bestaand probleem? Tijd voor duiding en achtergrond!

Die is er ook met betrekking tot het verlies tegen AZ. Had er meer ingezeten voor Cambuur in Alkmaar of gaat dat te ver om te stellen? Hoe dan ook, een ‘nederlaag met perspectief’ was het wel. Dat biedt hoop voor de Leeuwarders richting het treffen met Go Ahead Eagles. In de podcast de kansen en valkuilen voor Cambuur tegen de formatie van voormalig Cambuurtrainer René Hake.

Dit en meer, zoals de Glazen Bol Competitie en de Vragenrubriek, in de aflevering van deze week!

Luisteren dus naar podcast Hertenkamp, elke donderdag via de website van de Leeuwarder Courant en ook te vinden op de bekende podcastplatformen zoals en . Deel, like en abonneer!