Di María snapt niet dat hij niet is geselecteerd voor interlands

Di María snapt niet dat hij niet is geselecteerd voor interlands

Di María snapt niet dat hij niet is geselecteerd voor interlands ANP

Ángel Di María is verbaasd dat hij niet is opgeroepen voor de twee komende WK-kwalificatiewedstrijden van het Argentijnse voetbalelftal. De speler van Paris Saint-Germain is door bondscoach Lionel Scaloni gepasseerd voor de wedstrijden tegen Ecuador (8 oktober) en Bolivia (13 oktober).

"Ik kan nergens een uitleg vinden, want ik heb er ook geen gehad. Het is heel moeilijk voor me. Ik heb er eerlijk gezegd echt geen woorden voor, want het nationale team is voor mij het hoogst haalbare", zei Di María op de Argentijnse radio.

"Dat is het voor iedere speler. Ik doe alles voor het land, net zoals ik alles voor de club doe. Ik werk kei- en keihard elke wedstrijd en training en ik wil dolgraag met Argentinië naar het WK. Dan is het moeilijk om te begrijpen dat ik niet opgeroepen ben."

Di María is inmiddels 32 jaar oud, maar aan zijn leeftijd kan het volgens hem niet liggen. "Dat zeggen veel mensen, maar ik laat wekelijks zien dat dit niet zo is. Ik blijf rennen zoals ik dat altijd gedaan ben", aldus de verbaasde Di María. "Ik sta elk weekend naast Neymar en Kylian Mbappé. Als ik niet word opgeroepen omdat ik te oud ben, dan mag Messi (33) ook niet meer worden geselecteerd."