Coady wil nog jaren van begin tot eind bij Wolves voetballen

Coady wil nog jaren van begin tot eind bij Wolves voetballen ANP

De Engelse verdediger Conor Coady stond sinds de terugkeer van Wolverhampton Wanderers in de Premier League iedere wedstrijd van het begin tot het einde op het veld. Als het aan de 27-jarige verdediger ligt, blijft hij dat nog jaren doen. Coady verlengde zijn contract bij de Wolves met twee seizoenen tot de zomer van 2025.

"Het is iedere dag weer een eer voor me om voor deze club te spelen", zegt de Engelse international, die in 2015 van Huddersfield Town naar Wolverhampton kwam. Drie jaar later dwong hij met de Wolves promotie naar de Premier League af.

In de seizoenen 2018-2019 en 2019-2020 miste hij geen seconde van de wedstrijden van de ploeg die onder leiding van de Portugese trainer Nuno twee keer op de zevende plaats eindigde. Nuno wist Coady om te scholen van een middenvelder tot een centrale verdediger. De Wolves bereikten vorig seizoen de kwartfinales van de Europa League. Ook daarin miste Coady geen minuut.

"Deze club heeft me zoveel gegeven en voelt al sinds mijn eerste dag hier als thuis", zei de Engelsman, die vorige maand debuteerde in de nationale ploeg.

Nieuws

menu