Coach Advocaat laat verdediger Spajic debuteren bij Feyenoord

Coach Advocaat laat verdediger Spajic debuteren bij Feyenoord ANP

Verdediger Uros Spajic maakt zondag in de uitwedstrijd tegen Willem II zijn debuut bij Feyenoord. Trainer Dick Advocaat heeft de Servische huurling van de Russische club FK Krasnodar voor het duel in Tilburg een basisplaats toegekend. Hij trainde pas een paar dagen mee bij de Rotterdamse club en vrijdag leek het er nog op dat een basisplaats voor hem te vroeg zou komen.

Mark Diemers en João Carlos Teixeira hebben eveneens een basisplaats bij Feyenoord. In vergelijking met de vorige wedstrijd tegen ADO Den Haag (4-2) zijn Robert Bozenik, Lutsharel Geertruida en Orkun Kökcü uit het elftal verdwenen. Bozenik en Kökcü zitten in Tilburg nog wel op de bank.

Feyenoord maakte vrijdag bekend dat twee spelers uit de A-selectie het coronavirus hebben opgelopen. Het duo is in quarantaine gegaan. Om welke spelers het gaat, is niet bekend.

De laatste thuiszege van Willem II op Feyenoord in de eredivisie dateert van 19 oktober 2008 (1-0). De Tilburgers zijn in de competitie op eigen veld nu al ruim een jaar ongeslagen. Uitgerekend de laatste thuisnederlaag in de eredivisie werd tegen Feyenoord geïncasseerd, op 1 september 2019 (0-1).

Nieuws

menu