Chong traint voor het eerst mee bij Werder Bremen

Chong traint voor het eerst mee bij Werder Bremen ANP

Aanvaller Tahith Chong (20) heeft zondagochtend voor het eerst meegetraind bij Werder Bremen. De Duitse club staat op het punt om de huurovereenkomst rond te maken met Manchester United.

"We hebben nog wel wat te bespreken met United", zei technisch directeur Frank Baumann van Werder Bremen vorige week al. "Hopelijk gaat het in de komende dagen of weken lukken een akkoord te bereiken."

Werder Bremen, momenteel op trainingskamp in Oostenrijk, meldde zondagochtend dat de laatste formaliteiten bijna zijn afgehandeld.

Jeugdinternational

Chong kwam afgelopen seizoen als invaller slechts drie keer binnen de lijnen in de Premier League. De Nederlandse jeugdinternational, afkomstig uit de jeugd van Feyenoord, hoopt in Bremen ervaring op te doen en veel speeltijd te krijgen.

Werder Bremen, de club van oud-Ajacied Davy Klaassen, ontsnapte afgelopen seizoen aan degradatie uit de Bundesliga. De ploeg wist op de slotdag van de competitie rechtstreekse degradatie af te wenden en handhaafde zich daarna moeizaam via een play-off.

Nieuws

menu