Camp Nou loopt vol voor Clásico bij vrouwen

Camp Nou loopt vol voor Clásico bij vrouwen ANP

FC Barcelona heeft al meer dan 70.000 kaarten verkocht voor het duel met Real Madrid in de Champions League voor vrouwen. De voetbalsters uit Barcelona en Madrid treffen elkaar in de kwartfinales. De return op 30 maart wordt in Camp Nou gespeeld.

Alle socios (leden) van Barcelona kunnen op de website van de Catalaanse club een gratis kaartje aanvragen. Niet-leden krijgen 50 procent korting en betalen tussen de 9 en 19 euro. Barcelona maakte begin deze week bekend dat de vrouwen-Clásico in Camp Nou wordt gespeeld en de animo voor kaarten blijkt groot. In de eerste 24 uur werden al ruim 35.000 toegangsbewijzen verkocht en inmiddels staat de teller op ruim 70.000. Het stadion van Barcelona biedt plaats aan bijna 100.000 bezoekers.

Lieke Martens en haar ploeggenotes speelden vorig jaar al eens in Camp Nou, maar toen moesten de tribunes vanwege de coronapandemie leeg blijven. In de Spaanse competitie won Barcelona toen de stadsderby tegen Espanyol met 5-0, mede dankzij een doelpunt van invalster Martens. De Catalaanse vrouwenploeg speelt de thuiswedstrijden normaal gesproken in het Estadi Johan Cruyff, waar 6000 mensen in kunnen.

Nieuws

menu