Cambuur tussen hoop en vrees - over een award, Mahi als redder, Uldrikis als eerste spits en waar is Paulissen? | Podcast 't Hertenkamp

Podcast 't Hertenkamp.

Een punt tegen FC Emmen, gevolgd door het halen van Mahi als nieuwe aanvaller. Is de ommekeer bij Cambuur dan toch aanstaande? Of is het te weinig en te laat? Journalist Gerard Bos en oud-speler René van der Weij brengen duiding en discussie in deze aflevering van podcast ‘t Hertenkamp. En waar is Mitchel Paulissen eigenlijk?

Er is meer: de podcast blijkt namelijk genomineerd voor de jaarlijkse Voetbal Podcast Awards op Twitter. Een mooi compliment na slechts anderhalf seizoen, dus er mag gestemd worden door de luisteraars! (kies bij Beste Fan podcast Eredivisie voor Hertenkamp ).

Belangrijker dan dat is natuurlijk de vraag hoe Cambuur er voetballend op staat richting Sparta-thuis en wat de wijze lessen van het duel tegen Emmen zijn.

Tijd voor keuzes: de eerste spits, de buitenspeler, de bezetting van het middenveld. Wie, wat en hoe zien we het voor ons? Deze en nog vele andere zaken komen aan bod deze week.

Luisteren dus naar podcast Hertenkamp, elke donderdag via de website van de Leeuwarder Courant en ook te vinden op de bekende podcastplatformen zoals Spotify en Apple Podcast . Deel, like en abonneer!

Nieuws

menu