Cambuur-directeur Ard de Graaf over kritiek, sportieve zorgen, wat goed en slecht gaat en de toekomst | Podcast 't Hertenkamp

't Hertenkamp.

Een bijzondere gast in deze aflevering: Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, schuift aan bij journalist Gerard Bos en oud-speler René van der Weij. Het drietal bespreekt de sportieve zware tijden van de nieuwe rodelantaarndrager van de eredivisie. Is het crisis? Hoe nu verder? Wat biedt de toekomst binnen en buiten de lijnen?

Kritiek is er en mag en moet er ook zijn, daarom prangende vragen aan De Graaf. Over de prestaties, maar ook hoe de Leeuwarders die om willen draaien. Wat is het plan op de transfermarkt en hoe komt het met de rol van technisch eindverantwoordelijke ná dit seizoen? De directeur geeft antwoord.

Maar er is meer: het gaat ook over de financiën en het nieuwe stadion. Wat betekent een eventuele degradatie voor de club? En we blikken uiteraard terug op de afstraffing door Volendam, bespreken wat er voetballend beter en anders moet en waar de kansen liggen voor Cambuur tegen De Treffers en FC Emmen. Ook pakken we de glazen bol er weer bij.

Luisteren dus naar podcast Hertenkamp via de website van de Leeuwarder Courant en ook te vinden op de bekende podcastplatformen zoals Spotify en Apple Podcast. Deel, like en abonneer!

Nieuws

menu