Bosz voorspelt dat Bayern München weer kampioen wordt

Bosz voorspelt dat Bayern München weer kampioen wordt ANP

Trainer Peter Bosz denkt niet dat zijn ploeg Bayer Leverkusen dit seizoen serieus kan meedoen in de strijd om de Duitse titel. "Een topploeg verliest niet twee keer achter elkaar", zei Bosz na de nederlaag bij Eintracht Frankfurt (2-1). "Aan het einde van het seizoen zal Bayern München wel weer de beste zijn. Al maakt RB Leipzig ook een heel goede indruk."

Leverkusen sloot de eerste seizoenshelft af met een nederlaag diep in de blessuretijd tegen Bayern (1-2). Ook bij de hervatting in Frankfurt gaf de ploeg van Bosz een vroege voorsprong uit handen. "Tegen Bayern waren we gelijkwaardig en hadden we meer verdiend, nu niet. We kunnen veel beter voetballen dan we hebben laten zien", zei Bosz, die zaterdagavond te gast was in het tv-programma Aktuellen Sportschau van de ZDF. "Het was heel slecht. Maar het heeft geen zin om na de wedstrijd in de bus tegen de spelers te gaan schreeuwen."

Bayer Leverkusen staat na veertien wedstrijden 3 punten achter op RB Leipzig, dat voorlopig aan kop gaat in de Bundesliga. Bayern München kan de eerste plaats overnemen als het zondagavond wint van FSV Mainz 05. In dat geval neemt de titelhouder een voorsprong van 5 punten op Leverkusen.

Nieuws

menu