Bondscoach De Boer: dit resultaat is vervelend

Bondscoach De Boer: dit resultaat is vervelend ANP

Bondscoach Frank de Boer ontkende niet dat hij een 'rotgevoel' had overgehouden aan de nederlaag van het Nederlands voetbalelftal tegen Mexico (0-1). "Natuurlijk heb ik dat. Ik wil altijd winnen. Maar we hebben bepaalde keuzes gemaakt, die volgens mij logisch zijn. Sommige jongens hebben we niet laten spelen. We hebben binnenkort nog twee duels. Bovendien geloof ik ook niet dat ik de eerste bondscoach ben die bij zijn debuut verliest."

"Het resultaat is vervelend", vervolgde De Boer bij de NOS. "Maar het was een oefenwedstrijd. Dat niet altijd de beste jongens speelden zou je als excuus kunnen aangeven. We weten dat iemand als Frenkie de Jong heel belangrijk is, hij ontbrak. Maar laten we niet vergeten dat Teun Koopmeiners in het midden een hele goede wedstrijd heeft gespeeld."

Over Owen Wijndal, de andere debutant, zei De Boer. "Hij begon een beetje stroef, dat kan, maar ik vond het heel goed hoe hij terug knokte. Mijn eerste interland als speler was ook niet geweldig en na afloop dacht ik, dat hebben we maar gehad."

Nieuws

menu