Bij PSV gaat het in aanloop naar FC Emmen vooral over Zahavi

Bij PSV gaat het in aanloop naar FC Emmen vooral over Zahavi ANP

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Emmen ging het bij PSV vooral over Eran Zahavi. De Israëlische spits zou de beoogde opvolger zijn van Sam Lammers, die op weg is naar Atalanta Bergamo.

"Ik vind hem een erg goede speler, maar hoe groot de kans is dat hij naar PSV komt, is moeilijk te zeggen. Dat is niet 100 procent zeker, want hij staat nog onder contract in China", aldus trainer Roger Schmidt over de 33-jarige spits. "Hij is een van de beste internationale spelers in China. En als je daar kunt scoren, dan kun je het ook in Nederland."

Na een reeks vragen over Zahavi voelde de perschef van PSV zich genoodzaakt in te grijpen, aangezien "er al vijf vragen zijn gesteld over een speler die op dit moment niet eens in Nederland is".

Versterkingen

Toch gaf Schmidt te kennen dat hij zijn elftal zeker nog wil versterken. "We zijn goals kwijtgeraakt door Sam. Ik vind het jammer dat hij gaat, maar we ontvangen ook geld voor hem, dat we weer kunnen investeren. Ik probeer er een kans in te zien", aldus de Duitse trainer.

Schmidt wees vooral op de posities links- en rechtsachter. "Daar hebben we maar één speler voor. Het zijn goede spelers, maar als ze geblesseerd zijn, moeten we dat kunnen opvangen. En als we internationaal willen spelen, hebben we nog een derde keeper nodig."

Op geruchten wilde Schmidt niet ingaan. "Het lijkt erop dat er veel spelers onderweg zijn naar Eindhoven", zei hij met een lach.

Nieuws

menu