Beluister podcast 't Hertenkamp | Cambuur moet kiezen tussen Uldrikis en Boere, een bijzondere opstelling en is PEC Zwolle echt zo slecht of niet?

Robert Uldrikis van SC Cambuur FOTO ANP BART STOUTJESDIJK

In de vijfde aflevering van ‘t Hertenkamp bespreken verslaggever Gerard Bos en oud-Cambuurspeler René van der Weij wie er nou de vaste spits moet worden bij SC Cambuur: het is tijd voor een keuze, maar moet die vallen op Roberts Uldrikis of op Tom Boere?

Ook blikken we vooruit op het treffen met PEC Zwolle. Traditiegetrouw een lastige opponent, maar dit seizoen is het daar bar en boos. René legt echter uit waarom Zwolle misschien wel niet zo slecht is als menigeen denkt.

Daarnaast zoals elke week de vragenrubriek, waarin we ingaan op onder meer de situatie van Nick Doodeman en het vele wisselen van Erik Schouten. Een leuk extraatje bovendien: we kwamen tot sowieso 29 spelers die een verleden hebben bij zowel Cambuur als PEC Zwolle. Gerard en René komen tot een basiself daaruit. Wie speelt er en wie niet? En wat vind jij ervan?

Je kunt het allemaal beluisteren in aflevering 5 van ‘t Hertenkamp, de wekelijkse Cambuur-podcast van de Leeuwarder Courant, ook beschikbaar via Spotify en Apple! Volg, deel en like!

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen