Beluister KOKO Radio: 'Waarom SC Heerenveen en Cambuur niet hoeven te vrezen voor Feyenoord en De Graafschap'

Henk Veerman met Mitchell van Bergen.

Henk Veerman met Mitchell van Bergen. FOTO HENK JAN DIJKS

In KOKO Radio, de voetbalpodcast van de Leeuwarder Courant en Sport Noord, bespreken LC-verslaggevers Sander de Vries en Gerard Bos met presentator Renze Lolkema de ontwikkelingen bij Cambuur en SC Heerenveen, zowel op het veld als daarbuiten.

SC Heerenveen heeft de weg naar boven ingezet. De ploeg van Johnny Jansen versloeg Vitesse met 1-0, nadat eerder vier punten werden gepakt tegen FC Twente (0-0) en Feyenoord (3-0). De Rotterdammers komen donderdag opnieuw naar het Abe Lenstra-stadion, voor de kwartfinale van de KNVB-beker. Hoe groot is het vertrouwen bij Heerenveen?

Cambuur komt, afhankelijk van de weersomstandigheden, maandagavond in actie tegen Jong Ajax. Ondertussen blijft concurrent De Graafschap maar winnen. Moet Cambuur vrezen voor de Doetinchemmers? We vragen het aan De Graafschap-watcher Mark van Steenbergen van De Gelderlander.

KOKO Radio in jouw podcastfeed!

KOKO Radio is ook te beluisteren via Spotify en Apple Podcast . Abonneer je in jouw favoriete podcastapp op KOKO Radio en beluister elke maandagochtend de nieuwe aflevering!