Beluister KOKO Radio: 'SC Cambuur volwassen in topper en SC Heerenveen leeft toe naar wedstrijd van het jaar'

Ragnar Oratmangoen viert de 0-2 tegen Almere City. FOTO HENK JAN DIJKS

In KOKO Radio, de voetbalpodcast van de Leeuwarder Courant en Sport Noord, bespreken LC-verslaggevers Johan Stobbe, Peter van der Meeren en Sander de Vries met presentator Renze Lolkema de ontwikkelingen bij SC Cambuur en SC Heerenveen, zowel op het veld als daarbuiten.

Cambuur maakte in de uitwedstrijd tegen Almere City andermaal de titelaspiraties duidelijk. Met volwassen spel werd een eenvoudige 0-2 zege geboekt. Naast de wedstrijd ging het over het experiment van Fieldlab, dat kijkt hoe er weer mensen naar bijvoorbeeld stadions, concertzalen en theaters kunnen.

Heerenveen verloor met 4-1 bij PEC Zwolle. Hoe leeft de club toe naar de wedstrijd van het jaar, de halve finale van de KNVB-beker tegen Ajax? We praten erover met persvoorlichter Marco Heerschop. En wanneer zorgde de club nog meer voor een onvervalste stunt in het toernooi? LC-verslaggever Peter van der Meeren neemt ons mee terug naar de editie van 1992-1993.

KOKO Radio in jouw podcastfeed!

KOKO Radio is ook te beluisteren via Spotify en Apple Podcast . Abonneer je in jouw favoriete podcastapp op KOKO Radio en beluister elke maandagochtend de nieuwe aflevering!

Nieuws

menu