Beluister KOKO Radio | 'Riemer van der Velde en Foppe de Haan tijdens wedstrijd SC Heerenveen tandenknarsend op hun eigen tribunes, SC Cambuur revancheert zich na oorwassing'

Riemer van der Velde en Foppe de Haan voor de westtribune van het Abe Lenstra-stadion, die sinds zondag de naam van de erevoorzitter draagt. FOTO ANP

In KOKO Radio, de wekelijkse voetbalpodcast van de Leeuwarder Courant en Sport Noord, bespreken LC-sportverslaggevers de ontwikkelingen bij SC Cambuur en SC Heerenveen, zowel op het veld als daarbuiten.

Het duel tussen SC Heerenveen en FC Twente stond in het teken van de onthulling van de tribunes voor Riemer van der Velde en Foppe de Haan. De clubiconen zagen Heerenveen vervolgens met 2-3 verliezen van FC Twente. De ploeg van Johnny Jansen pakte behoorlijk wat punten in de eerste competitiewedstrijden, maar wacht straks een loodzwaar programma. Daarom moet er eigenlijk komend weekend bij PEC Zwolle worden gewonnen.

SC Cambuur verloor een week geleden met 9-0 van Ajax. Henk de Jong beloofde eerherstel en kreeg gelijk. Na de midweekse overwinning op Heracles (2-1) werd Sparta Rotterdam aan de hand van uitblinker Issa Kallon met 0-4 verslagen. Hoort Cambuur tot de kleine clubs van de eredivisie? Of mogen de supporters meer verwachten van de ploeg, die inmiddels zevende staat in de eredivisie?

Nieuws

Meest gelezen