Beluister KOKO Radio: 'Jokers in bestuurstop Cambuur en PSV met angst en beven naar Heerenveen'

Ype Smid. Foto: Henk Jan Dijks

In KOKO Radio, de voetbalpodcast van de Leeuwarder Courant en Sport Noord, bespreken LC-verslaggevers Gerard Bos en Sander de Vries met presentator Renze Lolkema de ontwikkelingen bij Cambuur en SC Heerenveen, zowel op het veld als daarbuiten.

Bij Cambuur regeerde de onrust afgelopen week. Ype Smid zou zijn rentree maken als voorzitter, maar kwam uiteindelijk toch niet. Wat zegt dit over de geloofwaardigheid van het stichtingsbestuur, dat inmiddels onder vuur ligt van de supporters?

SC Heerenveen stelde met een 1-1 gelijkspel teleur tegen ADO Den Haag. De ploeg van Johnny Jansen treft komend weekend PSV in eigen huis. Een duel dat historisch gezien vertrouwen moet geven. We praten erover met PSV-watcher Rik Elfrink. Ten slotte komt ook Gurbe van der Woude, mede-auteur van het boek ‘SC Heerenveen: Een eeuw voetbal’ aan het woord.

KOKO Radio in jouw podcastfeed!

KOKO Radio is ook te beluisteren via Spotify en Apple Podcast . Abonneer je in jouw favoriete podcastapp op KOKO Radio en beluister elke maandagochtend de nieuwe aflevering! 

Nieuws

menu