Beluister KOKO Radio: 'Gertjan Verbeek moet algemeen directeur worden bij Cambuur'

Gertjan Verbeek. Foto: Norbert Schmidt

In KOKO Radio, de voetbalpodcast van de Leeuwarder Courant en Sport Noord, bespreken de verslaggevers met presentator Renze Lolkema de ontwikkelingen bij SC Heerenveen en Cambuur, zowel op het veld als daarbuiten.

SC Heerenveen boekte de derde thuiszege van dit seizoen, door FC Emmen met 4-0 te verslaan . Reden genoeg voor een hosannastemming in het Abe Lenstra-stadion of zijn er genoeg kanttekeningen te plaatsen bij de ploeg van Johnny Jansen?

Cambuur is terug op de plek waar het vorig seizoen normaal gesproken was geëindigd: bovenaan . We blikken uiteraard terug en vooruit op de week van de club uit Leeuwarden, die woensdagavond RKC Waalwijk treft in het bekertoernooi.

Verder is Eddy van der Ley te gast. De sportjournalist werkt momenteel aan een boek over Gertjan Verbeek, dat eind november verschijnt. Hij sprak daarvoor met vrienden en criticasters van Verbeek, onder wie Johan Derksen. ,,Derksen zei dat SC Heerenveen hem vooralsnog niet neemt als algemeen directeur”, aldus Van der Ley. ,,Daarom leek de rauwe volksclub Cambuur hem een betere optie.”

KOKO Radio in jouw podcastfeed!

KOKO Radio is ook te beluisteren via Spotify en Apple Podcast . Abonneer je in jouw favoriete podcastapp op KOKO Radio en beluister elke maandagochtend de nieuwe aflevering! 

Nieuws

menu