Beluister KOKO Radio | Foeke Booy: 'SC Cambuur kan incidenteel boven SC Heerenveen eindigen'

Foeke Booy. FOTO HENK JAN DIJKS

In KOKO Radio, de voetbalpodcast van de Leeuwarder Courant en Sport Noord, bespreken LC-verslaggevers Sander de Vries en Gerard Bos met presentator Renze Lolkema de ontwikkelingen bij SC Cambuur en SC Heerenveen, zowel op het veld als daarbuiten.

Te gast is Foeke Booy, de technisch manager van SC Cambuur. Hij blikt vooruit op de naderende promotie van de club, die een gouden weekend beleefde door het puntenverlies van De Graafschap en NAC Breda.  

SC Heerenveen verloor van Ajax, maar de manier waarop stemden Johnny Jansen en de spelers tot tevredenheid. De ploeg bood de Amsterdammers namelijk goed partij en had meer verdiend dan de 1-2 nederlaag. ,,Het begint bij ons weer ergens op te lijken”, zei Jansen. ,,Ik heb een strijdbaar Heerenveen gezien. We trainen goed, er ontstaat weer vuur en een goede chemie in de groep.” 

KOKO Radio in jouw podcastfeed!

KOKO Radio is ook te beluisteren via  Spotify  en  Apple Podcasts  . Abonneer je in jouw favoriete podcastapp op KOKO Radio en beluister elke maandagochtend de nieuwe aflevering!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Cambuur
SC Heerenveen
Podcast