Beluister KOKO Radio | 'Druk neemt toe op Johnny Jansen bij SC Heerenveen en Feyenoord-trainer Arne Slot wil Alex Bangura'

SC Heerenveen-trainer Johnny Jansen. FOTO ANP

In KOKO Radio, de wekelijkse voetbalpodcast van de Leeuwarder Courant, bespreken LC-sportverslaggevers de ontwikkelingen bij SC Cambuur en SC Heerenveen, zowel op het veld als daarbuiten.

SC Heerenveen verloor voor de derde keer op rij. In het Abe Lenstra-stadion was, met een hoofdrol voor scheidsrechter Martin van den Kerkhof, Vitesse met 1-2 te sterk. Hoewel Heerenveen de laatste weken bij vlagen aardig voetbalt, verloor de ploeg van Johnny Jansen vijf van de voorbije zes competitiewedstrijden. Het zorgt ervoor dat de druk op de trainer toeneemt.

SC Cambuur boekte een belangrijke overwinning op bezoek bij RKC Waalwijk: 0-1. Cambuur staat elfde in de eredivisie en kan dit weekend een grote slag slaan op weg naar handhaving, als de ploeg op bezoek gaat bij hekkensluiter PEC Zwolle. Gevolg van de goede prestaties is dat individuele spelers in beeld komen bij andere clubs. Zo liet Arne Slot weten dat hij Alex Bangura een interessante optie vindt voor Feyenoord.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu