Belgische jeugdinternational tekent voor jaar bij VVV

Belgische jeugdinternational tekent voor jaar bij VVV ANP

De Belgische jeugdinternational Nezar S'rifi heeft een contract voor een jaar getekend bij VVV-Venlo, met een optie voor een extra seizoen. De 20-jarige middenvelder uit Mechelen komt over van het Belgische Lierse Kempenzonen.

S'rifi ziet de overstap naar VVV als beloning voor zijn harde werken. "Mijn doel in Venlo is om veel te leren en stappen te maken. Uiteindelijk wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de prestaties van de ploeg."

De Belg trainde al een tijdje op proef mee in Venlo. Stan Valckx, de technisch manager van VVV, ziet in S'rifi een gedreven en creatieve voetballer. "Hij bezit een behoorlijke technische bagage, waarmee hij op het middenveld goed uit de voeten kan. Nezar krijgt van ons de opdracht mee om hetgeen hij heeft laten zien in de proefperiode door te zetten en te laten zien dat hij een waardevolle aanvulling is voor de selectie."

Nationale jeugdelftallen

S'rifi heeft de jeugdopleiding van Zulte Waregem doorlopen en speelde in jeugdelftallen van de Spaanse clubs Alcorcón en Cyd Leonesa. Ook kwam hij uit voor verschillende nationale jeugdelftallen.

VVV heeft sinds vrijdag ook de 26-jarige Franse middenvelder Clément Couturier op proef in de selectie van trainer Hans de Koning.

Nieuws

menu