Bayer Leverkusen moet Arias half jaar missen met zware blessure

Bayer Leverkusen moet Arias half jaar missen met zware blessure ANP

Bayer Leverkusen moet het een half jaar doen zonder de net aangetrokken voetballer Santiago Arias. De Colombiaan raakte in WK-kwalificatiewedstrijd van zijn land tegen Venezuela geblesseerd en is waarschijnlijk een half jaar uitgeschakeld, bevestigt de club van coach Peter Bosz.

Volgens het Colombiaanse Caracol TV liep Arias bij de tackle van Darwin Machis een ontwrichte enkel en een breuk in zijn kuitbeen op. De oud-speler van PSV en Atlético Madrid is al geopereerd en kan waarschijnlijk vier tot vijf maanden niet in actie komen.

"Deze ernstige blessure treft ons allemaal Santiago is een geweldig mens en is met veel ambitie naar ons gekomen. Dit is ook een zware slag voor hem", reageerde sportdirecteur Simon Rolfes van de Bundesligaclub.

"Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven hoe ik me voel. Ik baal van de situatie", reageerde Arias via Instagram. "Dit is een volgende beproeving die ik moet doorstaan en die me sterker zal maken. Ik beloof hard te werken en snel en sterker terug te keren en weer de kleuren van Colombia en Bayer Leverkusen te zullen dragen."

Nieuws

menu