Barcelona tegen Juventus in groepsfase Champions League

Barcelona tegen Juventus in groepsfase Champions League ANP

De loting voor de groepsfase van de Champions League levert een aantal zeer interessante wedstrijden op. Barcelona, de club van trainer Ronald Koeman, speelt in poule G onder meer tegen Juventus. Daarmee kunnen de twee oud-Ajacieden Frenkie de Jong (Barcelona) en de nu nog geblesseerde Matthijs de Ligt (Juventus) elkaar op het veld tegenkomen.

Bayern München, de titelverdediger, moet het in groep A onder meer opnemen tegen Atlético Madrid. Sevilla, de winnaar van de Europa League, stuit onder meer op Chelsea.

In groep H krijgt Manchester United, de club van middenvelder Donny van de Beek, onder meer te maken met Paris Saint-Germain.

Speelschema vrijdag bekend

De lotingsceremonie in Genève is nog aan de gang.

De eerste speelronde in de groepsfase van de Champions League wordt op 20 en 21 oktober afgewerkt. De zesde en laatste speelronde vindt op 8 en 9 december plaats.

De UEFA maakt vrijdagavond het officiële speelschema bekend voor de groepsfase van de Champions League. De loting voor de groepsfase van de Europa League is vrijdagmiddag, maar dan op het hoofdkantoor van de UEFA in Nyon.

Nieuws

menu