Anekdote over de pinpas van Ruud van Nistelrooij en waarom Cambuur zich niet te veel moet aanpassen aan PSV | Podcast 't Hertenkamp

't Hertenkamp.

SC Cambuur hervat de competitie met een thuiswedstrijd tegen PSV, de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij. In deze aflevering delen oud-speler René van der Weij en presentator Gerard Bos onder meer een mooie anekdote over Van Nistelrooij uit diens tijd in Zeist. Ook bespreken we de actualiteit en blikken we vooruit.

Aan bod komt uiteraard of (en zo ja, hoe) Cambuur kan stunten tegen de koploper uit Eindhoven. Zijn er überhaupt mogelijkheden voor de Leeuwarders? Ga je je aanpassen aan PSV en hoe los je het gemis van de geschorste Mees Hoedemakers en Alex Bangura op? Misschien wel op creatieve wijze.

De actualiteit bespreken we ook: de bekerloting tegen FC Rijnvogels kent meerdere bijzondere aspecten voor Cambuur en de ploeg scoorde er afgelopen week ‘ineens’ lustig op los tegen Almere City. Is het lek boven?

Dit alles plus de vragenrubriek. de voorspellingscompetitie en meer; komt allemaal aan bod. Luisteren dus naar podcast Hertenkamp, elke donderdag via de website van de Leeuwarder Courant en ook te vinden op de bekende podcastplatformen zoals Spotify en Apple Podcast .

Deel, like en abonneer!

Nieuws

menu