Andries Noppert als doelman van Oranje blijft een wonder. 'Het is echt kantje boord geweest met Andries'

Dat Andries Noppert vrijdag opnieuw in het Oranje-doel staat, is nog steeds een wonder. Dat vindt ook Harmen Kuperus (45), de huidige keeperstrainer van FC Groningen die hem twee jaar geleden geblesseerd naar GA Eagles haalde.

Andries Noppert (links) vlak voor zijn eerste interland, maandagavond. Naast hem Matthijs de Ligt, Denzel Dumfries, Vincent Janssen, Virgil van Dijk en Cody Gakpo. Voor hem Nathan Aké, daarnaast Daley Blind, Steven Bergwijn, Frenkie de Jong en Steven Berghuis.

Andries Noppert (links) vlak voor zijn eerste interland, maandagavond. Naast hem Matthijs de Ligt, Denzel Dumfries, Vincent Janssen, Virgil van Dijk en Cody Gakpo. Voor hem Nathan Aké, daarnaast Daley Blind, Steven Bergwijn, Frenkie de Jong en Steven Berghuis. Foto ANP/MAURICE VAN STEEN

Het is druk in het kamp Noppert, merkt de familie van de gloednieuwe keeper van het Nederlands elftal. De Jousters werden de voorbije twee weken door zo’n beetje elke tv-show benaderd. Maar heel eerlijk? Niemand van hen heeft echt zin om in de schijnwerpers te staan, nu hun zoon of broer plots een BN’er is.

Nieuws

menu