Ajacied Tadic slachtoffer van mislukte overval bij zijn woning

Ajacied Tadic slachtoffer van mislukte overval bij zijn woning ANP

De politie van Amsterdam is op zoek naar twee mannen die Dusan Tadic hebben proberen te overvallen. De aanvoerder van Ajax werd in de nacht van 27 op 28 juli opgewacht in de buurt van zijn woning. Hij bleef ongedeerd bij een korte worsteling en slaagde er vervolgens in te vluchten.

Tadic zag twee mannen met helmen toen hij in de nacht van 27 op 28 juli zijn auto parkeerde in Van Eeghenstraat. Hij zette het op een rennen, maar er ontstond toch een handgemeen. Volgens de politie heeft de Serviër zich behoorlijk verzet. Vervolgens is hij met kapotte kleding een horecagelegenheid ingevlucht.

Tadic speelde een paar dagen later met Ajax tegen PSV, een wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. De politie wil niet officieel bevestigen dat de aanvoerder van Ajax het doelwit is geweest van de twee overvallers. Wel dat het om een 33-jarige Amsterdammer gaat die in de buurt van de Van Eeghenstraat woont.

Tadic is 33 jaar en woonachtig in Amsterdam-Zuid. Ajax doet geen mededelingen en verwijst door naar de politie, die gesproken heeft met getuigen en over veel beeldmateriaal zegt te beschikken. De overvallers zijn zonder buit gevlucht.

Nieuws

Meest gelezen

menu