Advocaat baalt dat vervanging absente Jørgensen niet mogelijk is

Advocaat baalt dat vervanging absente Jørgensen niet mogelijk is

Advocaat baalt dat vervanging absente Jørgensen niet mogelijk is ANP

Feyenoord gaat zondag zonder Nicolai Jørgensen en Christian Conteh naar Tilburg voor de competitiewedstrijd tegen Willem II. De Deense spits raakte vorige week geblesseerd tijdens de warming-up voor het gewonnen duel met ADO Den Haag (4-2). "We weten niet hoe lang het gaat duren. Ik vind het wel ernstig. Maar het schijnt hier intern niet ernstig genoeg te zijn om na te denken over een vervanger", zei trainer Dick Advocaat.

De Hagenaar wil graag nog een spits toevoegen aan zijn selectie, maar het geld is op in De Kuip. "Ze hebben geen geld, ook niet om te huren. Alleen als we iemand weg doen, zou er wat los kunnen komen om iets te doen. Met de vele blessures die Jørgensen heeft, zou het wel handig zijn om er een spits bij te halen. Maar ze zitten niet erg op mijn lijn. Althans, niet diegene die op mijn lijn moet zitten", aldus Advocaat.

Aanvaller Conteh ging vrijdag eerder van het trainingsveld en kan niet meedoen tegen Willem II. Mark Diemers is wel weer fit. De middenvelder ontbrak vanwege knieklachten tegen ADO. Orkun Kökcü had wat last van een voet, maar kan meedoen. De Servische huurling Uros Spajic gaat na twee dagen meetrainen mee naar Tilburg, maar een basisplaats komt te vroeg voor de verdediger.