Abraham vierde Engelse international die de fout ingaat

Abraham vierde Engelse international die de fout ingaat ANP

Chelsea-spits Tammy Abraham heeft zijn excuses aangeboden nadat beelden zijn vrijgekomen van een verrassingsfeestje voor zijn 23e verjaardag. Op het feestje bij de international van Engeland waren meer dan zes mensen betrokken, onder wie ploeggenoten Ben Chilwell en Jadon Sancho.

"Hoewel ik niet wist dat dit gepland was, wil ik me verontschuldigen voor de naïviteit van het organiseren en bijwonen van deze bijeenkomst", vertelde Abraham aan het Engelse The Sun. "Ik erken dat ik zowel in mijn professionele als persoonlijke leven de verantwoordelijkheid heb om de regels te respecteren, en ik betreur het ten zeerste dat dit heeft plaatsgevonden."

Het is niet de eerste keer deze maand dat Engelse internationals in opspraak raken. In augustus werd verdediger Harry Maguire veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf voor betrokkenheid bij een vechtpartij in Griekenland. Een week later overtraden Phil Foden en Mason Greenwood de coronaregels gedurende het verblijf in IJsland voor een wedstrijd in de Nations League. Het tweetal had vrouwen uitgenodigd in hun hotelkamer.

Of bondscoach Gareth Southgate Abraham schorst voor de duels tegen buurland Wales (oefenduel), België en Denemarken (Nations League) is nog onduidelijk. Foden en Greenwood zitten vanwege hun gedrag niet bij de selectie, Maguire is weer in genade aangenomen.

Nieuws

menu