AZ wil er nog heel graag een aanvaller bij

AZ wil er nog heel graag een aanvaller bij ANP

AZ blijft vooralsnog zoeken naar nieuwe spelers op de transfermarkt. "We proberen altijd de selectie te versterken", liet directeur voetbalzaken Max Huiberts weten. "We willen er heel graag ook nog een aanvaller bij. We hebben gezien in de afgelopen periode dat we niet meer zo heel makkelijk scoren. Maar dat komt wel weer terug. De jongens die er vorig seizoen waren, die zijn er nog steeds. Dus daar heb ik ook wel alle vertrouwen in. Maar wat extra aanvallende kracht kan er wat ons betreft nog bij."

Huiberts ging niet concreet op namen in. "Of er iets gaande is? We zijn wel bezig, maar uiteindelijk zijn daar drie partijen voor nodig. De speler en AZ zijn het probleem niet. Maar dan heb je nog de club waarvan we moeten kopen."

AZ zou komende zaterdag het nieuwe seizoen in de eredivisie openen met de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Die wedstrijd is echter uitgesteld vanwege de komende wedstrijd van de Alkmaarse club op 15 september in Oekraïne tegen Dinamo Kiev in de derde voorronde van de Champions League.

Nieuws

menu