Cambuur-trainer Henk de Jong over zijn toekomst, die van de club, wat goed en slecht gaat en over hectische zomer | podcast 't Hertenkamp

't Hertenkamp.

Een bijzondere gast in deze aflevering: Cambuur-trainer Henk de Jong schuift aan bij verslaggever Gerard Bos en oud-speler René van der Weij. Het drietal bespreekt de actualiteit rondom de coach, de club en de toekomst zowel binnen als buiten de lijnen. Ook is er tussendoor ruimte voor enkele fraaie anekdotes.

De Jong spreekt zich bovendien uit over de hectische transferzomer, maar ook over hoe zijn ploeg er nu voor staat en wat er beter kan. Daarnaast geeft de trainer antwoord op prangende vragen die leven onder luisteraars. Verder gaat het over Ajax, FC Groningen, ontwikkeling van spelers, scouting en komt er antwoord op de vraag wat hij de komende jaren eigenlijk wil gaan doen bij Cambuur.

Luisteren dus naar podcast Hertenkamp, elke donderdag via de website van de Leeuwarder Courant en ook te vinden op de bekende podcastplatformen zoals Spotify en Apple Podcast . Deel, like en abonneer!

Nieuws

menu