Nieuwe studenten apenkooien bij de Oldehove en bezoeken openluchtbioscoop. 'We zijn blij dat we ondanks de omstandigheden wat kunnen organiseren'

Studenten die in september in Leeuwarden instromen, hadden de introweek graag anders gezien, maar ze zijn blij dat er in elk geval iets voor ze te doen is. Verdeeld over twee dagen op het Oldehoofsterkerkhof is nu de aftrap van het schooljaar in onze hoofdstad.

Je studententijd hoort eigenlijk de leukste tijd van je leven te zijn, of in ieder geval, een belangrijke tijd in je leven. Veel studenten beleven die belangrijke periode nu vooral op hun eigen kamer, verzonken in zoom-meetings en online lessen. Studenten die in september in Leeuwarden instromen, hadden ook de introweek graag anders gezien, maar het is fijn dat er iets is. Twee dagen op het Olderhoofsterkerkhof is nu de aftrap van het schooljaar in onze hoofdstad.

Ouderwets apenkooien. De nieuwe studenten proberen uit alle macht hun klasgenoten af te gooien. Er is een hele gymzaal voor naar het Oldehoofsterkerkhof gehaald. Banken, matjes, kasten, een bok en zelfs een heel klimrek dienen als decor voor de apenkooi. De studenten lijken zich goed te vermaken.

Overgaan op plan B

Nieuws

menu