Bij Marilu is alles keurig op kleur of thema gestyled | binnenkijken in Emmer-Compascuum

Bijna dertig jaar geleden kochten ze een vervallen arbeidershuisje in Emmer-Compascuum, dat op de nominatie stond om gesloopt te worden. Marilu Cusano en Gesines de Vries toverden het om tot een paradijs waar je je ogen uitkijkt. Met dank aan zijn ‘gouden handjes’ en haar creatieve blik.

Binnenkijken in Emmer-Compascuum.

Binnenkijken in Emmer-Compascuum. Foto Ilva Stoelwinder

Lees meer over
Wonen

Niets verraadt meer de toestand waarin Marilu en Gesines het meer dan honderd jaar oude, halfsteenshuisje aan de westzijde van het Verlengde Scholtenskanaal jaren geleden aantroffen. Zelfs van de boomstammen die ooit de vloer vormden, is niksmeer te zien. Ook al is er veel veranderd in het huisje en werd ereen groot deel aangebouwd, de sfeer is nog steeds authentiek. Het balkenplafond en glas-in-loodramen uit het oude deel werden op precies dezelfde manier toegepast in de nieuwe aanbouw.

menu