Apps van de maand | Ondergronds spelen, sporen nalaten, nieuw jaar met nieuwe voorspellingen

Apps die het leven makkelijker, mooier of leuker maken: wekelijks in Meer magazine, maandelijks online. De apps van de maand januari.

Donut Country.

Donut Country.

Lees meer over
Tech

Professionele verkoopfoto’s maken

Alweer een foto-app? Jazeker, ze blijven maar komen, de beeldbewerkingsapps. Ook PhotoRoom is dat en deze toepassing maakt het mogelijkheid om gemakkelijk de achtergrond van een foto weg te poetsen. Daarna kun je het plaatje in talloze versies opslaan. Daarmee lijkt de app vooral te mikken op de online verkopers van (tweedehands-)spullen. Zo is het voor hen mogelijk hun koopwaar met professionele beelden onder de aandacht te brengen. De helpinformatie over de vele mogelijkheden is in het Nederlands beschikbaar.

photoroom.com

Ondergronds spelen

Donut Country is een game die al een aantal jaar bestaat en ook via een app (Android en iOS) te spelen is. Vorig jaar stond hij weer volop in de belangstelling, omdat hij door Google Play werd genomineerd als app van het jaar in de categorie games. In het spel ben je de wasbeer BK die in gaten in de grond spullen van de bewoners ‘verzamelt’. Van belang is dat je er zelf niet in tuimelt. Dat doe je door puzzels op te lossen. Stap in de vrolijke, kleurrijke ondergrondse wereld van Donut Country.

donutcounty.com

Sporen nalaten

Is je goede voornemen om meer te bewegen in het nieuwe jaar? Dan kan de app CityStrides je daarbij helpen. Je gaat dan namelijk de verslavende uitdaging aan om zoveel mogelijk straten al hardlopend te bezoeken. Op een kaart is precies te zien waar je bent geweest. Je legt een connectie met de hardloop- app die je al gebruikt zoals Strava of Runkeeper om de straten vast te leggen. Van Waadhoeke tot Wenen: overal ter wereld kun je via CityStrides je sporen nalaten.

citystrides.com

Nieuw jaar, nieuwe voorspellingen

Weten wat het nieuwe jaar voor je in petto heeft? De meeste astrologiediensten bieden jaarhoroscopen aan. Zo ook de supersimpele app ‘Horoscoop’ die alleen voor Android-toestellen beschikbaar is. Maar niet getreurd, Ram, Tweeling en Maagd. Voor iedereen en elk toestel zijn er in de App Store vele astrologie- apps beschikbaar. Ook voor Androidgebruikers is de keuze reuze. Zo kun je altijd op zoek naar de voorspelling die het beste bij je past.

astrohoroscoop.nl

menu