Meer

Covermodel worden voor ons nieuwe magazine MEER? Het kan!

Altijd al model willen worden? Dat kan nu bij Meer magazine. Mis deze kans om op de cover van ons nieuwe magazine te komen niet.

Afbeelding: NDC mediagroep

Lees meer over
Looks

Langzaam maar zeker zijn we de afgelopen maanden weer teruggekeerd naar het iets meer ‘normale’ leven. Maar het jaar van lockdowns, mondkapjes, maatregelen en ziekte, heeft z’n impact gehad op ons allemaal. Het was een jaar waarin we meer dan ooit geconfronteerd werden met onszelf, de wereld, de maatschappij. Een jaar dat ons aanzette tot bezinning. Hoe willen we straks dat ons leven eruitziet? Wat willen we meenemen of terughalen uit ons ‘oude’ leven, van voor de pandemie? En waarvan hebben we ontdekt dat we er eigenlijk best zonder kunnen?

MEER is benieuwd naar jullie verhalen. Voor de rubriek Meer en Minder horen wij graag waarvan jij wel wat meer en waarvan wat minder in je leven wilt. En hoe je dat wilt bereiken...

De mooiste en meest inspirerende verhalen krijgen een plek in deze rubriek. En voor één kandidaat hebben we iets heel bijzonders in petto: die wordt, bij de allereerste aflevering van Meer en Minder, ons covermodel! Compleet met een professionele fotoshoot door onze magazine-fotograaf Marleen Annema.

Meld je aan via deze link .

Nieuws

Meest gelezen