Meer

Waar kun je lekker eten in Noord-Nederland? In welke restaurants zit je het meest relaxed of word je culinair echt in de watten gelegd?

In het nieuwe magazine MEER test een team van foodlovers restaurants, eettentjes, foodtrucks en andere hotspots in Groningen, Friesland en Drenthe. Waar kun je lekker eten in Noord- Nederland? In welke restaurants zit je het meest relaxed of word je echt culinair in de watten gelegd?

Pancakes bij Blue Bananas Groningen. Foto: DVHN/LC

Lees meer over
Leven

Maar ook: waar laten de koks of bediening wel eens een steekje vallen? Om daar achter te komen konden lezers van Dagblad van het Noorden jarenlang vertrouwen op het oordeel van Buiten de Deur en lezers van Leeuwarder Courant lazen hiervoor Hete Soep. Vanaf komend weekend neemt het nieuwe magazine MEER, dat bij beide kranten verschijnt, het stokje over.

Foodies is de naam van de vernieuwde restaurantrecensierubriek.

Een team van 'foodlovers', bestaande uit redacteuren van beide kranten, gaat het hele Noorden door om de leukste plekjes te vinden waar je het lekkerst kunt eten. Wekelijks delen we met je waar je wel, of misschien ook wel eens niet, naartoe moet.

En natuurlijk is er veel meer dan deze rubriek. Alles op het gebied van lifestyle, van liefde, relaties en seks tot mode, wonen, eten en drinken, van werk en ambitie, geld en games tot persoonlijke portretten; je vindt het in MEER.

Kun je niet wachten tot overmorgen? MEER is nu ook al te vinden op deze website

Nieuws

Meest gelezen