Pastasalade met nectarine en parmaham | wat eten we vandaag?

Deze pastasalade is ideaal voor een warme zomerse dag. Het zoete van de nectarine gaat perfect samen met het zoute van de parmaham.

Pastasalade

Pastasalade

Lees meer over
Eten en drinken

Op warme dagen wil je niet al te lang in de keuken staan, gelukkig maak je deze salade in een handomdraai!

Ingrediënten


Zo maak je het:

Kook de pasta zoals staat aangegeven op de verpakking. Snijd ondertussen de Cherry tomaten door de helft, de nectarines in plakjes en de komkommer in blokjes.

Giet de pasta af wanneer de pasta gaar is. Doe de pasta in een kom en verdeel de olijfolie, balsamico azijn en honing erover. Breng nog extra op smaak met wat zout en peper.

Rooster de pijnboompitten of pompoenpitten nog kort in de pan. Verdeel vervolgens de nectarines, komkommer, Cherry tomaten en basilicum over de pasta. Verdeel hierna de parmaham over de pasta en scheur de mozzarella in stukjes. Maak de pastasalade af met wat pijnboompitten of pompoenpitten.

Eet smakelijk!

menu