Makkelijk & gezond: Noodles | wat eten we vandaag?

Wanneer je dit recept maakt vult de keuken zich met heerlijke geuren van gember, knoflook en limoen. Je kunt het warm eten, maar ook koud als salade. Budgettip: haal edamame bonen uit de diepvries, stukken goedkoper dan uit het versschap.

foto: Hilly Lautenbach

foto: Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Je hebt nodig


Zo maak je het:

Snijd de paprika in reepjes en de ui in halve maantjes. Snijd de gember en knoflook fijn. Verhit wat olie in een wokpan en bak de ui, knoflook en gember op laag vuur. Zodra de ui zacht is, voeg je de ingrediënten voor de saus toe. Roer door en voeg ook de edamame bonen en paprika reepjes toe. Bak zo’n 3 minuten mee. Maak ondertussen de noodles zoals staat aangegeven op de verpakking. Voeg ook de gesneden spitskool toe aan de pan met groente en roer nog ongeveer een minuut door. Zodra de noodles klaar zijn, doe je de afgegoten noodles in de wokpan met groente. Maak het gerecht af met een handje noten en eventueel wat koriander.

Eet smakelijk!

menu