Krokante spruitjes met Parmezaanse kaas | Wat eten we vandaag?

Krokant en extra lekker met Parmezaanse kaas. Zo eet je spruitjes waar je geen jeugdtrauma’s van krijgt! Want spruitjes staan nog steeds op nummer 1 van groente die niet gewaardeerd worden door kinderen, vooral door de bitterheid. Maar als je ze goed bereidt, kan het juist een feestje zijn

Foto: Hilly Lautenbach.

Foto: Hilly Lautenbach.

Lees meer over
Eten en drinken


Bijgerecht voor 2 personen

600 gram spruitjes

3 eetlepel paneermeel

3 eetlepels Parmezaanse kaas

Zout en peper

Olijfolie

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de spruitjes en snijd lelijke plekjes weg. Snijd de spruitjes door de helft. Doe de spruitjes vervolgens in een kom en besprenkel met olijfolie. Meng het paneermeel en de kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper. Zorg dat de spruitjes allemaal goed bedekt zijn. Rooster de groente op een bakplaat 15 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

menu