Tips van Jacques Hermus voor het paasmenu

Het eten van paaseieren is een middeleeuwse traditie, waarbij het ei ook symbool staat voor lente en vruchtbaarheid. Daarom hebben we in dit paasmenu overal ei verwerkt. Meestal vieren de pazige lente met een uitgebreid ontbijt of een brunch. Vandaag maken we er een all day menu van. Om het wat uitgebreider en feestelijker te maken.

Fotograaf Ilva Stoelwinder

Fotograaf Ilva Stoelwinder Foto: Fotograaf Ilva stoelwinder

Lees meer over
Eten en drinken

Bovendien kunnen we er dan voor de liefhebber ook nog leuke alcoholische drankjes bij doen. Een advocaatje met slagroom bijvoorbeeld – maar hoeveel flessen van die eierlikeur worden niet voor Pasen aangeschaft en leiden daarna halfgevuld een zieltogend bestaan in de koelkast totdat ze uiteindelijk worden weggegooid? Daarom gaan we dit jaar voor een Paas Ster Martini, ook met ei, weliswaar weinig, maar toch. Voor de non-alcoholici onder ons: een glaasje passievruchtensap is ook heerlijk.

Paas Ster Martini