Appeltaart baked oats. Ontbijt dat smaakt naar appeltaart | wat eten we vandaag?
Ontbijt dat smaakt naar appeltaart, ik kan niet veel betere dingen bedenken. Je maakt het gemakkelijk met een paar ingrediënten. Dit is trouwens ook erg lekker bij de koffie! Je kunt ook nog een handje pecannoten toe voegen, dat maakt het nog lekkerder.

Baked oats appeltaart
Voor 2 personen
90 gram havermout
200 ml melk (plantaardige variant kan ook)
2 theelepels vanille aroma
1 rijpe banaan
2 theelepels bakpoeder
3 theelepels kaneel
Snuf zout
2 theelepels honing
1 appel
Handje rozijnen
Extra:
Kleine ovenschaal, zo’n 18 tot 21 cm.
Zo maak je het:
Verwarm als eerste de oven voor op 180 graden. Snijd daarna de appel in blokjes. Doe de havermout, melk, vanille aroma, banaan, pakpoeder, kaneel, honing en een snuf zout in de blender. Blend tot een glad geheel. Giet het mengsel daarna in een ingevette kleine ovenschaal. Roer de rozijnen erdoor. Eindig met een laagje appel blokjes. Doe de baked oats zo’n 25 tot 30 minuten in de oven, afhankelijk van jouw oven.
Eet smakelijk!