Snackbar smeult nog lang na in Wolvega. Twee panden verwoest, zestig mensen geëvacueerd maar explosie bleef uit

Ruim zestig evacués, een hele dag nablussen en twee zwartgeblakerde panden met enkel de gevels nog overeind. Dat was maandag de afloop van een snackbarbrand in Wolvega.

Een brandweerman stelt de administratie van Hofstra Witgoed veilig na de brand van 7 op 8 augustus in Snack Plaza in Wolvega. Twee panden raakten verwoest, Kamstra Schoenen liep aanzienlijke rook- en waterschade op. Niemand raakte gewond.

Een brandweerman stelt de administratie van Hofstra Witgoed veilig na de brand van 7 op 8 augustus in Snack Plaza in Wolvega. Twee panden raakten verwoest, Kamstra Schoenen liep aanzienlijke rook- en waterschade op. Niemand raakte gewond. FOTO RENS HOOYENGA

Lees meer over
Weststellingwerf

Al snel leek de brand van zondagavond geblust. De zwarte rook ontstond iets voor elven in Snack Plaza aan Hoofdstraat Oost. De eigenaar ontdekte het zelf en alarmeerde zijn vrouw en twee kinderen. Samen verlieten ze hun bovenwoning op tijd, al bezochten ze voor de zekerheid even het ziekenhuis vanwege alle ingeademde rook. Het viel mee.

Nieuws

menu