Partijen overwegend positief over 'ambitieus' en 'verleidelijk' plan voor centrum Wolvega: 'Uitstraling van winkelstraat dateert uit jaren tachtig'

De plannen voor de metamorfose van het centrum van Wolvega kunnen rekenen op positieve reacties uit de raad van Weststellingwerf. De partijen leverden deze week ook hun eigen wensenlijstje in.

Raadsleden noemen de voorstellen van de herinrichting van de winkelstraat (bijna 4 miljoen) en het opknappen van het Groene Hart (14 miljoen) ambitieus, maar broodnodig.

Raadsleden noemen de voorstellen van de herinrichting van de winkelstraat (bijna 4 miljoen) en het opknappen van het Groene Hart (14 miljoen) ambitieus, maar broodnodig. Illustratie: Gemeente Weststellingwerf

Lees meer over
Weststellingwerf

Raadsleden noemen de voorstellen van de herinrichting van de winkelstraat (bijna 4 miljoen euro) en de realisatie van het Groene Hart (14 miljoen euro) ambitieus, maar ook verleidelijk en broodnodig. „Daar zijn de meningen niet over verdeeld”, zei Ronald Westenberg van D66. „De uitstraling van de winkelstraat dateert uit de jaren tachtig.”