Staatsloterij zoekt eigenaar van Mini: winnend Oudejaarslot ging in Franeker over de toonbank

De truck vol Mini's in Rijswijk. FOTO STAATSLOTERIJ

Er staat nog steeds een Mini klaar voor iemand die een lot voor de Oudejaarstrekking van 2019 kocht in Franeker. De prijs is tot op heden nog niet geïnd.
Lees meer over
Waadhoeke

Het winnende lot (AD 29176) uit Franeker werd destijds gekocht bij de Poiesz aan de Julianastraat. In een uiterste poging de winnaar nog te vinden komt de Staatsloterij met een truck naar de Poiesz om de Mini te brengen, met daarop prominent het lotnummer. Dit doen ze ook in de andere plaatsen waar winnende loten over de toonbank zijn gegaan: Amsterdam, Gouda, Zuidwolde, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Breda, Veldhoven en Groningen.

Volgende week dinsdag en woensdag gaan medewerkers van de Staatsloterij door de straten van Franeker met de Mini, voorzien van een dakmegafoon.

De Staatsloterij wil de negen winnaars van de Oudejaarstrekking van vorig jaar die nog recht hebben op een Mini vinden. Deze personen hebben nog tot 31 december om 23:59 uur om hun winnende lot te verzilveren, dit kan door zich te melden bij een verkooppunt van de Nederlandse Loterij.

Nieuws

menu