Stortemelk krijgt gloednieuw personeelsgebouw naast 'stafkamp'. 'Vroeger hadden we 60 vakantiekrachten, nu 300'

Kampeerterrein Stortemelk op Vlieland pakt het huisvestingsprobleem voor personeel aan. Voor medewerkers worden vrijdag officieel studio’s en een personeelsgebouw geopend. Voor de meeste seizoenkrachten blijft het stafkamp van tenten het geliefde basiskamp.

Stortemelk, met rechtsboven de nieuwe personeelshuisvesting, boven de nieuwe supermarkt en linksboven in de lengte de hoofdaccommodatie (die over een paar jaar aan de beurt is voor vervanging).

Stortemelk, met rechtsboven de nieuwe personeelshuisvesting, boven de nieuwe supermarkt en linksboven in de lengte de hoofdaccommodatie (die over een paar jaar aan de beurt is voor vervanging). FOTO LC

Lees meer over
Vlieland

Een langgerekte berg zand schermt het nieuwe personeelsgebouw af van de rest van camping Stortemelk. Het lijkt wel een duin en dat is precies de bedoeling, vertelt directeur Jan van der Veen. ,,We drukken dit straks nog wat dichter tegen het pand, dan wordt het nog ingeplant met helmgras, braam en duindoorn en dan is het net of die bovenverdieping bovenop een duin staat, heel natuurlijk.”

Nieuws

menu