Camping Appelhof krijgt toch een dag langer om te sluiten

Veel jongeren vieren een onbezorgde vakantie op jongerencamping Appelhof te Terschelling. Nadat er echter twee coronabesmettingen waren geconstateerd, gaat de camping vanaf volgende week dicht.

Veel jongeren vieren een onbezorgde vakantie op jongerencamping Appelhof te Terschelling. Nadat er echter twee coronabesmettingen waren geconstateerd, gaat de camping vanaf volgende week dicht. Foto: Neeke Smit

Om aanwezige jongeren meer verspreid en met inachtneming van de coronamaatregelen te laten vertrekken van camping Appelhof is toch besloten de sluiting van de camping met een dag uit te stellen: van zondag 12:00 uur naar maandag om 12:00 uur.
Lees meer over
Terschelling

Dit maakte de Veiligheidsregio Fryslân vrijdagavond bekend. Eerder vandaag werd gemeld dat de camping zondag om 12:00 uur leeg moest zijn, maar in overleg met de camping en de gemeente heeft de Veiligheidsregio besloten dit uit te stellen.

Campinggasten die al op een eerdere datum zouden vertrekken, kunnen niet langer dan oorspronkelijk gepland op de camping. Zij gaan op de geplande vertrekdatum naar huis.