Samen met

Het dak gaat eraf bij eerste ’t Gala in Sneek, met Fries muziek- en theatertalent op het podium. 'Echt wier, der is hjir safolle talint'

De allereerste editie van ’t Gala, waarin solozangers, koren, dansers en orkesten uit Zuidwest Fryslân hun talenten tonen, vindt zaterdag en zondag in Theater Sneek plaats. ,,It dak giet derôf”, beloven bedenker/organisator Anne Oosterhaven en zijn partner en mede-organisator Clara Rullmann.

In de aula van het Bogerman is deze week volop gerepeteerd om de puntjes op de i te zetten. Hier onderbreken de muzikanten, de zangeressen en de talenten van musical opleiding MUZT hun repetitie voor de fotograaf.

In de aula van het Bogerman is deze week volop gerepeteerd om de puntjes op de i te zetten. Hier onderbreken de muzikanten, de zangeressen en de talenten van musical opleiding MUZT hun repetitie voor de fotograaf. Foto: Johan Vogelzang

Lees meer over
Sneeker Nieuwsblad

Het wordt een muzikaal, theatraal en (film)beeldend feest voor iedereen die van Súdwest-Fryslân houdt en van een feestje. Deze week hebben dagelijks de afrondende repetities plaatsgevonden zodat het aanstaande zaterdag en zondag één groot muzikaal en theatraal feest zal zijn.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Sneeker Nieuwsblad

Nieuws

menu