Workumer Argentijn en Messi-fan Horacio Soria in tranen na WK-finale: 'Ik heb zin om net als Messi te vechten voor mijn droom'

Bij Horacio Soria in Workum werd zondag op z’n Argentijns gekeken naar de WK-finale. Met empanadas, het drankje mate en een glas rode wijn. En tranen.

Horacio Soria (middenvoor) juicht als Lionel Messi een penalty benut. Speciaal voor de strafschop is zijn moeder Maria Isabel naar de kamer gekomen en zij zit links op de bank te klappen. Naast Soria steekt zijn stiefvader Oscar de handen in de lucht. Soria's partner Tynke zit tussen hun twee zoons Figo en Diede op de bank.

Horacio Soria (middenvoor) juicht als Lionel Messi een penalty benut. Speciaal voor de strafschop is zijn moeder Maria Isabel naar de kamer gekomen en zij zit links op de bank te klappen. Naast Soria steekt zijn stiefvader Oscar de handen in de lucht. Soria's partner Tynke zit tussen hun twee zoons Figo en Diede op de bank. FOTO SIMON BLEEKER

Lees meer over
Súdwest-Fryslân

Dat het een bijzondere dag is in huize Soria wordt al duidelijk op de oprit. Daar staat de mobiele pizza-oven van zijn vriend Wesly Schippers. Horacio Soria (41) heeft hem te leen om er speciaal voor de WK-finale empanadas in te bakken, deegrolletjes gevuld met kip en groenten. Zijn moeder Maria Isabel, die vanuit Argentinië op visite is, laat de gasten proeven van de mate die ze heeft gemaakt. Een hete, theeachtige drank, die via een metalen rietje wordt gedronken.

Nieuws

menu